Caii nostri

1. FABI si DIDI – sunt o pereche din rasa Fjord, din cele mai vechi si mai pure rase din lume. Denumiti inca din stravechi “caii vikingilor”, ei sunt foarte potriviti pentru iesiri in natura, atat calare cat si la trasura. Una din caracterisicile rasei este roba cappuccino iar coada si coama sunt bicolore. Sunt foarte indragiti de catre copii, lucru datorat atiudinii lor blande.

1. Diddi 1. Fabi

2. JOLIE – este o iapa mai activa in varsta de 5 ani din rasa Selle Francaise. Impunatoare la prima vedere prin talia de 175 cm, ea poate fi incalecata de catre calareti mai experimentati ce doresc sa “guste” din placerile sariturilor peste obstacole, dar si de catre cei care ne viziteaza pentru prima data. Jolie mai are inca multe de invata insa membrii echipei sunt foarte incantati de evolutia ei.

2. Jolie

3. KOLLECTEUR – este un exemplar sur din rasa Hannoveran in varsta de 15 ani. Multicampion national cat si balcanic pe diferite categorii de varste, este calul ideal pentru cei care vor sa faca trecerea de la agrement la performanta, un cal profesor in adevaratul sens al cuvantului.

3. Kollecteur

4. BELA – este o iapa de 9 ani din rasa Oldenburg, un cal de sarituri foarte indragit de copii, ea fiind un caracter foarte docil, usor de condus si receptiv la comenzi. Este destinata in special incepatorilor datorita caracterului linistit, dar si calaretilor avansati care doresc sa se initieze spre performanta, provenind dintr-o origine cu ambii parinti campioni la dresaj.

4.Bella

5. DRAGON – este cel mai rapid invatacel. La doar 4 ani, el ne surprinde prin atitudinea lui docila si supusa, oferindu-le inclusiv incepatorilor, sansa de a-si indeplini visul: sa incalece un armasar negru cu coama lunga ca in povesti.

_DSC0834

6. SAILOR si SHONI – calutii din rasa Irish Cob in varsta de 5 ani, au ajuns la noi direct de la una din crescatoriile de vaza din Marea Britanie. Aceasta rasa a fost “creata” de catre nomazi pentru a insoti caravanele. Acestia sunt usor de recunoscut datorita coloritului pestrit, Sailor se diferentiaza de ceilalti cai din grajd prin ochii albastri, dar si prin mustata pronuntata, caracteristici ce duc la amuzamentul calaretilor de varste diferite. Caii ce apartin acestei rase sunt niste exemplare destinate in mod special copiilor, avand un temperament linistit si docil. Shoni face parte din categoria cailor mai temperamentali, pentru incalecarea lui fiind recomandat un nivel de calarie avansat si o atitudine hotarata.

6. Sailor si Shoni